Duyuru Covid 19

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
18,169
86,102
Rusya, dünyada bir Covid-19 cesedinin otopsisini (post mortem) gerçekleştiren ilk ülke oldu. Kapsamlı bir araştırmanın ardından Covid-19'un bir virüs olarak var olmadığını, bunun radyasyona uğra mış bir bakteri olduğunu ve kanda pıhtılaşma yaparak insanın ölümüne sebep olduğunu keşfetti.
COVID-19'un insanlarda tromboza neden olan kanın pıhtılaşmasına neden olduğu ve damarlarda kan pıhtılaşmasına neden olarak beyin, kalp ve akciğerler oksijen alamadığı için kişinin nefes almasını zorlaştırdığı ve insanların hızla ölmesine neden olduğu tespit edildi.

Solunum enerjisi eksikliğinin nedenini bulmak için Rusya'daki doktorlar WHO protokolünü dinlemedi ve covid-19'un cesetlerine otopsi yaptı. doktorlar kollarını, bacaklarını ve vücudunun diğer kısımlarını açıp doğru bir şekilde inceledikten sonra kan damarlarının genişlediğini ve damarların kan pıhtılarıyla dolduğunu fark ettiler, bu da genellikle kan akışını engelliyor ve oksijen akışını da azaltıyor. vücutta, hastanın ölümüne neden olur. Bu araştırmanın öğrenilmesi üzerine Rusya Sağlık Bakanlığı, Covid-19 için tedavi protokolünü derhal değiştirdi ve pozitif hastalarına aspirin verdi. 100 mg ve Empromak almaya başlandı. sonuç olarak hastalar iyileşmeye ve sağlıkları iyileşmeye başladı. Rusya Sağlık Bakanlığı bir günde 14.000'den fazla hastayı taburcu ederek evine gönderdi.
Rusya'daki doktorlar, bir süre bilimsel keşif sonrasında "fellium-intravasküler pıhtılaşmadan (tromboz) başka bir şey olmadığını ve tedavi yönteminin iyileştirici olduğunu" hastalığın küresel bir aldatmaca olduğunu söyleyerek tedavi yöntemini açıkladılar.
Antibiyotik tabletler
Antiinflamatuar ve
antikoagülanlar (aspirin) alın.
Bu da hastalığı iyileştirmenin mümkün olduğunu gösteriyor.
Diğer Rus bilim adamlarına göre ise, ventilatörlere ve yoğun bakım ünitesine (YBÜ) hiçbir zaman ihtiyaç duyulmadı. Bu etkiye yönelik protokoller Rusya'da çoktan yayınlandı.
ÇİN bunu zaten biliyordu, ancak raporunu asla yayınlamadı.

Kaynak: Rusya Sağlık Bakanlığı
 

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
18,169
86,102
Ben virüsün varlığını inkar etmiyorum. Virüsün oyun olduğunu da iddia etmiyorum. Ama bu virüs üzerinden bizim sağlığımız ve hayatımız üzerinde oyunlar oynandığına inanıyorum.
Dünya Sağlık Örgütünün gözle görülmeyecek kadar küçücük bir virüse karşı bu kadar çaresiz ve savunmasız olduğuna inanmıyorum. Bu oyun dünya üzerinde oynanıyor ve hedeflerine ulaşıncaya dek senaryo devam edecek.
Hepimize aşıyı zorunlu hale getirecekler.
Şu anda herkesin özgürlüğü kısıtlanmış durumda. Hepimize koyun psikolojisi uygulanıyor ve istediklerini bir şekilde yaptırıyorlar.
 

Son mesajlar

Cevaplar
2K
Görüntüleme
59K