Üye Sözlük Eylül Başak

sükutu-ezber

Öyle işte,,,
Sp Kullanıcı
11 Şub 2017
17,520
63,460
1,626
cddfcdbdd3fb3fcf37579cf0ccf37153.jpg

Foruma çok uzun zaman olmadı geleli ama çabuk foruma alışan, forumu ve tabiki bizleri beni de beni de seven biri bu mübarek @Eylül Başak ????????

Gerek duruşuyla, gerek paylaşımlara yazdığı yorumlar ile benim keza forum sakinlerinin dikkatini çeken hoş güzel bir üyemiz,,, hep hoşluklara inşallah yol alırız ???????????????

Bazen çok uzun yıllar olmasına gerek yok, gönlünün ısındığı her insan olmaz ama aralarından sıyrılır ve gönül gözünde başka olur inşallah hep öyle beraberce olmaya devam edeceğiz, ederiz, edelim yani dimi inşallah mübarek Eylül Başak,,, tekrar iyi ki buraya geldin, iyiki seni tanımaya başladık nice memnuniyet ve nice uzun uzun yıllar Allah için devam eder inşallah inşallah çok çok amin,,, ????????????????????
Ne iyi etmişsin foruma gelerek,,, hep burada hep yüreğimde kal, hep yüreğin de kalayım inşallah ??????

İyiki buraya geldin üye olmuş bizler de özellikle ben şahsen tanımışım seni,, ?????????

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
22,694
105,618
1,626
Sevgili Sükut-u Ezber öncelikle o güzel sözlerin ve papatyaların için çok teşekkür ederim.♥
Ben gerçekten şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok duygulandım♥
İnşallah layık olmaya çalışırım♥
Samimiyet karşılıklı olursa anlam kazanır.Siz bana yüreğinizi açmamış olsaydınız bu kadar çabuk alışır mıydım bilmiyorum. Bu benim bu mecradaki ilk deneyimim. Normalde çok uzağım böyle şeylere. Sizler yakınlık göstermemiş olsaydınız bugün hâlâ burda olur muydum bilmiyorum. Ama şunu bütün samimiyetimle söylüyorum. İyi ki buraya dahil olmuşum, iyi ki sizleri tanımışım.❤
Birlikte nice uzun ve muhabbet dolu yıllara diyeyim❤
Bugüne kadar sürç-i lisan edip kalp kırdıysam affola ❤

SiyahSancaktaR

CEDDİ OSMANLI !...
Sp Kullanıcı
17 Eyl 2017
17,180
40,301
876
İstanbul..
Forumda kısa zamanda asil duruşuyla özgün bağımsız samimî yorumları ile kendini sevdiren kirmaktan özelllikle korkan kendisini yıllarca tanımış hissî veren cok değerli ve Kıymetli Degerli muhterem...:)

Rabbim iki cihanda razı olsun İnşallah...

Iyiki aramızdasın seni tanımışız değerli muhterem varolasın :)

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
22,694
105,618
1,626
Allah razı olsun olsun Bay Muhterem.
Bu kadar kısa zamanda böyle bir intibah bıraktıysam ne mutlu bana. Güzel yorumlarınızla onure oldum. İnşallah layık olmaya çalışırım. Sağlıcakla ve muhabbetle kalalım inşallah.
DUA İLE...

Son düzenleme:

Sükutu LeyL

Sp Kullanıcı
16 Nis 2017
1,001
5,491
126
Yıllardan veri varmış gibi kendini bu aileye hissettirdi.:gul::gul: Güzel paylaşımları,duruşu yorumları, sakinliği hanımefendiliği ile değerli bir kişiliğe sahiptir.İyi ki geldin.Bu güzel aileye dahil oldun. ALLAH inşirah ferahlığı versin ? iyi ki tanımışız seni. bynutan:bynutan:

İklil

"Hissedilen her şeye cümle kurulamıyor."
Sp Kullanıcı
20 Şub 2017
8,769
31,219
1,626
Bilmiyorum ama sanki önceden beri buradaymışsın hissi veriyor eylül başak tarzı ,duruşu,yorumları,konulara hakimiyeti ve takibi ile bambaşka iyiki buradasın eylül başak canım iyiki bizimlesin hep bizimle olasın inşallah seviliyorsun canım ?❤??

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
22,694
105,618
1,626
Yıllardan veri varmış gibi kendini bu aileye hissettirdi.:gul::gul: Güzel paylaşımları,duruşu yorumları, sakinliği hanımefendiliği ile değerli bir kişiliğe sahiptir.İyi ki geldin.Bu güzel aileye dahil oldun. ALLAH inşirah ferahlığı versin ? iyi ki tanımışız seni. bynutan:bynutan:
Allah razı olsun olsun. Ben gerçekten ne diyeceğini bilemiyorum. İyi ki varsınız güzel yürekli kardeşim ❤

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
22,694
105,618
1,626
Bilmiyorum ama sanki önceden beri buradaymışsın hissi veriyor eylül başak tarzı ,duruşu,yorumları,konulara hakimiyeti ve takibi ile bambaşka iyiki buradasın eylül başak canım iyiki bizimlesin hep bizimle olasın inşallah seviliyorsun canım ?❤??
Allah razı olsun. Ben de sizleri çok sevdim. Bu kısacık zamanda çok fena alıştım.
Burda bırakın aile memleketlim bile yok. Ama Rabbim hep karşıma çok güzel insanlar çıkardı. Aile gibi benimsediğim. Ailem gibi sevdiğim.
Sayenizde ailem genişledi. Bir sürü kardeşe sahip oldum.
Bütün samimiyetimle iyi ki varsınız ve iyi ki sizleri tanımışım. ❤
Beni aranıza kabul ettiğiniz için, samimiyetinizi eksik etmediğiniz için hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. ❤

sükutu-ezber

Öyle işte,,,
Sp Kullanıcı
11 Şub 2017
17,520
63,460
1,626
@Eylül Başak mübarek ben de teşekkür ediyorum burada ve bizim ile beraber olduğun için, arkadaşların da benim de dile getirdiğim gibi senle daha önce tanışmışız gibi bu senin bize hoşluğunu yansıttığın ve bizim de bunu aldığımızdan ve de karşılıklı olduğundan kaynaklanıyor bu hep kaynasın demi ama ama,,, , ??????

Bir şey değil Mübârek içimden geldiğince yazmaya çalıştım,, hep şaşabilirsin hep sevin inşallah, ne kadar güzel seni sevinmene sebep olduysam,,, ?????????

Evet inşallah beraberce uzun güzel muhabbet hoş muhabbet ile nice yıllar deririz,,,, ????????

Son mesajlar