Bunu Konuşalım Filistin’i Hatırlat 🇵🇸

Alperen61

Alperen ve Ruveyda'nın babası.
Yönetici
Kurucu
30 Ocak 2017
5,416
34,104
1,626
44
BOLU
Bayraksızlar bayraksızlar
Yere düşse bayrak sızlar
Nerden bilsin kıymetini
Soysuz sopsuz bayraksızlar.

Demiş hemşehrim Aşık Sefai.
Bayrak yere düşmesi fiziki bir olgu olarak ele alınmış ama bayrağın veya renklerinin yere resmedilmesi ne derece doğrudur.

Bizim düşüncemiz fikriniz hiç bir şekilde bayrağın yerde olmayacağını gösteriyor ama diğer ülkeler için böylemi acaba?

Hira

🌱🌱🌱
Yarışma Birincisi
14 May 2020
15,360
81,134
1,626
Her ulke icin ayni hassasiyet soz konusu degil ki.. yerde olmasini sıkınti etmeyen onlarca ulke var..

Erdogan G20 zirvesine katildiginda bayragi yerden alip cebine koymustu.. ustune basmamisti..
evet cok ciks bi hareketti.. fakat diger liderler gibi oda yerden almayip bassaydi gozumuzden duser miydi ?
Şahsen ben farketmezdim bile.. :bilmyrm:

Bu dusuncesizligim simdi beni kotu mu yapti. 🤔

Pelpelik

Keep Smile ;)
Yarışma Birincisi
13 Haz 2023
2,155
9,821
1,626
Ben de bir ülkeyi temsil eden bayrağın yerlere çizilmesini doğru bulmuyorum. Çok saçma şeylere gösterdiğimiz hassasiyeti keşke bayrak konusunda da versek, sadece biz değil bütün dünya insanları.. Bayrak bir ülkenin namusu, istikbalidir bana göre

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
22,694
105,618
1,626
Erdogan G20 zirvesine katildiginda bayragi yerden alip cebine koymustu.. ustune basmamisti..
evet cok ciks bi hareketti.. fakat diger liderler gibi oda yerden almayip bassaydi gozumuzden duser miydi ?
Şahsen ben farketmezdim bile..
Gerçekten fark etmez miydin?
Bayrak konusunda bende hassasım. Çalıştığım camide ana caddeye bakan tarafta devasa bir Türk bayrağı asılı ve o dalgalandıkça ben gurur duyuyorum.
Filistin bayrağının merdivenlere boyandığını gördüğüm an cidden kızdım. Hassasiyet bu mudur? Hatırlatmak bu mudur?
Bunun altında açıkçası hiçte iyi niyet aramıyorum.

Hira

🌱🌱🌱
Yarışma Birincisi
14 May 2020
15,360
81,134
1,626
Gerçekten fark etmez miydin?
Bayrak konusunda bende hassasım. Çalıştığım camide ana caddeye bakan tarafta devasa bir Türk bayrağı asılı ve o dalgalandıkça ben gurur duyuyorum.
Filistin bayrağının merdivenlere boyandığını gördüğüm an cidden kızdım. Hassasiyet bu mudur? Hatırlatmak bu mudur?
Bunun altında açıkçası hiçte iyi niyet aramıyorum.
Dalgalanan bayrakta bizde gurur duyuyoruz :D
Gurbetci psikolojisinde daha cok duyuluyor bence 🙈
Ama evet farketmezdim. Yani bunu bi saygisizlik olarak nitelendirmezdim.

Son mesajlar