Dizi/Yorum Gassal.

EzEL

Sp Kullanıcı
10 yıldan fazladır dizi izlemeyen, televizyon bakmayan birinin hayatını doldurduğu başka şeyler var. Çok istesem elbette vakit bulurum. Ama önceliklerim başka. Haaa derseniz ki ben sizin yerinize konu açar, forumla ilgilenirim.... Ben bu akşamdan itibaren izlemeye başlarım.
İş yerinde gassal izleyemem ama açtığınız konularda yorum yaparak size destek olabilirim.
Hiç bana göre göre değil ben bi çifliğie girdim şu aralar orda çalışıyorum aşırı yoğunum 🥹

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
Eğerki biri sizin buraya ayırdığınız vakitten şikayetçi ise kendi gelmeyip sizi görmediğinden diyordur 😅

hayır bu dizi başladı bitti 35dk biz normal dizileri 1.5 saat izleyip üzerine 35 dakika reklam izliyoruz :)
Yooo şikayetçi değildir de pek farkında olduğunu sanmıyorum.
Benim iş saatlerinde Film bakmam imkansız. Eve gittiğimde ona göre öncesi ve sonrası sorumluluklarım var. Derslerim var. Akşamlarım da gündüzlerim gibi dolu. Dediğim gibi bunu araya sıkıştıracaksam başka şeylerden feragat etmem lazım.

EzEL

Sp Kullanıcı
Yooo şikayetçi değildir de pek farkında olduğunu sanmıyorum.
Benim iş saatlerinde Film bakmam imkansız. Eve gittiğimde ona göre öncesi ve sonrası sorumluluklarım var. Derslerim var. Akşamlarım da gündüzlerim gibi dolu. Dediğim gibi bunu araya sıkıştıracaksam başka şeylerden feragat etmem lazım.
Allah kolaylık versin.. kadınların işi 10x daha zor

Yaban Gülüm

Fe Eyne Tezhebûn
Sp Kullanıcı
Siz benim istnbul merkeze 10km mesafede anne yerini görsenşz dersinizki siz değer bilmiyorsunuz burda ne çiftlik olur gerçekte.. ama çiftlik işi çok zor iş ya ne kendin ne çalışarak yapmak zor olur temelden de almak lazım biraz
Katılıyorum temelden görülmemişse zor tabi