Bu mahkemenin kusurlu bulduğu kişi kayınvalidesine ve katınpederine ne diye hitap ediyormuş?
Ula haberin en can alıcı meselesi atlanmış
Ula haberin en can alıcı meselesi atlanmış
Zor sanki ama bunu aileyi kabullenmemek adına demiyorum, kabullenirmiyim onuda bilmiyorum aslında yaşamadan bilinmez anlık düşünceyle demek ters gibiAnne veya baba demek çok mu zor?
Gelin o aileyi baştan kabul etmemiş belli. Kelimeler bahane olmuş
İnan hiç zor değil. Ben komşu teyzeme bile anne diyorum. Söylerken çok mutlu oluyorum. Kelimelere çok takılmayın. Sevgi ve saygı olduğu sürece anne veya baba demek hiç zor değil emin olZor sanki ama bunu aileyi kabullenmemek adına demiyorum, kabullenirmiyim onuda bilmiyorum aslında yaşamadan bilinmez anlık düşünceyle demek ters gibi
Ben kendi anneme annecim demedim kaldıki kaynanama diyim samimiyetsiz sözcüklerden nefret ederim 5 sene önceye kadar anne diyordum 5 senedir konusmadığım için anan die konusuyorum beni sinirlendirmek için anaaaam aanaam canımmm anam cilekeş anam diyip dururda ondanŞimdi herkes beto gibi annecim demek zorunda mı
Kaynana desek olmuyor mu
Aynı biz sadece görümcem yok o başka şehirde
Hayali görümce yerleştiririz artık Bazıları kaos olur öyle diyor ,ne kadar doğru bilmiyorumAynı biz sadece görümcem yok o başka şehirde
Gorumceyle, elti en iyi yeri kapmis..