Turnali demeyeni banliyorlar burda yusra kendine bi sans daha verCımla dicem küçük cımla çaktırma
Turnali demeyeni banliyorlar burda yusra kendine bi sans daha verCımla dicem küçük cımla çaktırma
Arkadaş herkes mi Turnalıdan yokmu vakfıkebir Oflu falanTurnali demeyeni banliyorlar burda yusra kendine bi sans daha ver
Kimmmm bennnn miiiiTehtid etmiştir çimenden beklenir
Seni ne kadar yanlış tanıyorlar demi sempatik bayan. Sanki şimdiye kadar kırdığını, dövdüğünü gören olduKimmmm bennnn miiii
Heeee boks eldivenim dışında ne paylaştım da gördünüz sanki pompalimin resmini attım surda cici cici takılıyorumSeni ne kadar yanlış tanıyorlar demi sempatik bayan. Sanki şimdiye kadar kırdığını, dövdüğünü gören oldu
Hiç yaniiiiHeeee boks eldivenim dışında ne paylaştım da gördünüz sanki pompalimin resmini attım surda cici cici takılıyorum
Siz Cımla köyünü nerden biliyorsunuz Araklılıcısınız?Cımla dicem küçük cımla çaktırma
Pek sevgili komşum oralı gitmeden orayı bilmiş kadar oldumSiz Cımla köyünü nerden biliyorsunuz Araklılıcısınız?
Pek sevmem o köylüleriPek sevgili komşum oralı gitmeden orayı bilmiş kadar oldum