Sende benim dicem de @Çimen in hışmına uğramaktan korkuyorumCanımsın sen benim
Onu da bu sevgi çemberine alalım
Sende benim dicem de @Çimen in hışmına uğramaktan korkuyorumCanımsın sen benim
Paylaşmayı hiç sevmem
Bende sevmem paylaşmayı ama sevgi ve bilgi paylaştıkça artarmışPaylaşmayı hiç sevmem
Örgü ve para dışında birşey artirmayi hiç sevmem hem sevgi paylasilmaz ne demek şimdi atarlandim hem beni birde başkasını sevecek ba ba ba ba senin ağzından çıkanin pardon parmaklarının yazdığını gözlerin görüyor muBende sevmem paylaşmayı ama sevgi ve bilgi paylaştıkça artarmış
Görüyor inek hediye ettik ya Hem @Eylül Başak öyle güzel gönüllü bir insanki ondaki sevgi herkese yeter görebildinmi kalbini seni hissediyorum @Eylül Başak gülümÖrgü ve para dışında birşey artirmayi hiç sevmem hem sevgi paylasilmaz ne demek şimdi atarlandim hem beni birde başkasını sevecek ba ba ba ba senin ağzından çıkanin pardon parmaklarının yazdığını gözlerin görüyor mu
İtirazım var banane ben hayatı paylasmamisim o güzel gönlü paylaşmak nedirGörüyor inek hediye ettik ya Hem @Eylül Başak öyle güzel gönüllü bir insanki ondaki sevgi herkese yeter görebildinmi kalbini seni hissediyorum @Eylül Başak gülüm
Çok teşekkür ederimGörüyor inek hediye ettik ya Hem @Eylül Başak öyle güzel gönüllü bir insanki ondaki sevgi herkese yeter görebildinmi kalbini seni hissediyorum @Eylül Başak gülüm
Sen hayatı paylaşmamışsın ama kendini güzel yetiştirmişsinİtirazım var banane ben hayatı paylasmamisim o güzel gönlü paylaşmak nedir
Resmi tatil sana yaramamış öyle kalp kulp yapmayın hem
Aynen konumu dağıttılarOoo bura olmus kadinlar matinesi