Soylu sevdam

sıgınak

"Ateşbaz"
Sp Kullanıcı
17 Şub 2017
1,510
6,484
Bu sabah TLF alarmı ile uyandım. Sabah namazinin geçmesine bir kaç dakika kalmıştı
Yetiştim çok şükür.

Sonra TLF da denk gelen şarkı;merhaba soylu sevdam.
Sanada merhaba dedik eyvallah

Sonrası malum. Salavat, dua ve İsrail'e beddua

Bazen çocuğa diyorum oğ
lum dua et diye. Geçen sordu baba İsrail'in öldürdüğü çocuklar hangi ülkenin di?
Dedim çocuk işte çocuğun dini ülkesi olmaz.
Olsun dedi hangi ülke diyerek bir kez daha sordu.
#Filistin dedim.
Onlara dua ederken İsrail için bir çocuğun Ağzından beddua almak kadar kötü birşey yoktur diye öyle düşünüyorum..

Ee kitap da yazıyor. Ağaç dile gelecek.
O ağacin dile gelmesi kadar korkunç birşey olabilir mi? İsrail şuan başına gelecek azabı hak ediyor. Bu
Rabbimin takdiri.
Artık onlara da kızmıyorum.
İnşallah İsrail'in sonu bizim elimizden olur. Bir taş da ban atarım.
Rabbim nasip etsin. Amin

Son düzenleme:

sıgınak

"Ateşbaz"
Sp Kullanıcı
17 Şub 2017
1,510
6,484
FB_IMG_1699558152816.jpg

Hani tatil günlerinde uyumak istersin ya ama alışmışsın bir kere erken kalkmaya uyuyamazsin.
Belkide en sevdiğin an bu andır ama kimse bilmez bunu. İstemsizce elin tlf gider. Saate bakarsın TLF eline almışken sosyal medyaya bakarsın.. ne olmuş ne bitmiş. Belkide watsap durumların da paylaşılan bir şarkı ile başlamışsın dır yeni güne..
Bugün pazar
Güneş de bunun farkında sanki, Bugün ılık güzel bir sabah var.. odanın penceresinin içinden süzülen gün ışığının senden yansıyan kısmın da gölgen duvara yansıyor.
Bir bir aklına geliyor şarkı sözleri, bir kaç nakarat.. en sevdiğin duan, istemsizce TLF baktığın her neyse o işte...
Birden fazla , kaç seferdir içinden geçirdiğin ne ise o işte ..
Bugün pazar; sorsan kimse sevmez ama kim olmak istediği yerde ki?
Kimisi de oldu yeri güzelleştirir ken, unutamadıkarı yine aklında.
Alışkanlıklar yine yerinde
Muhabbeti ise aynı
Dilde dua
Aklında sevda kırıntıları
Şarkısında nakarat.

Hani en çok beraber söylemek istediğin kısım var ya;
İşte onu aslında bağıra bağıra söylemek lazımm

Bağıra çağır susup
İçin için söylediğimiz gibi ..

Öyle..

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
17,177
82,212
Ekli dosyayı görüntüle 41799

Hani tatil günlerinde uyumak istersin ya ama alışmışsın bir kere erken kalkmaya uyuyamazsin.
Belkide en sevdiğin an bu andır ama kimse bilmez bunu. İstemsizce elin tlf gider. Saate bakarsın TLF eline almışken sosyal medyaya bakarsın.. ne olmuş ne bitmiş. Belkide watsap durumların da paylaşılan bir şarkı ile başlamışsın dır yeni güne..
Bugün pazar
Güneş de bunun farkında sanki, Bugün ılık güzel bir sabah var.. odanın penceresinin içinden süzülen gün ışığının senden yansıyan kısmın da gölgen duvara yansıyor.
Bir bir aklına geliyor şarkı sözleri, bir kaç nakarat.. en sevdiğin duan, istemsizce TLF baktığın her neyse o işte...
Birden fazla , kaç seferdir içinden geçirdiğin ne ise o işte ..
Kimisi de oldu yeri güzelleştirir ken, unutamadıkarı yine aklında.
Alışkanlıklar yine yerinde
Muhabbeti ise aynı
Dilde dua
Aklında sevda kırıntıları
Şarkısında nakarat.

Hani en çok beraber söylemek istediğin kısım var ya;
İşte onu aslında bağıra bağıra söylemek lazımm

Bağıra çağır susup
İçin için söylediğimiz gibi ..

Öyle..
Olabildiğince yalın cümleler, tanıdık hisler, tanıdık ahvaller...
Yüreğinize sağlık. Çok beğendim 👍

sükutu-ezber

Öyle işte,,,
Sp Kullanıcı
11 Şub 2017
15,971
56,796
Sözün özü, özün sözü niteliğinde,,,,

Olduğumuz yeri kabullenip sınav vs.. Deyip aynı yerden hep sızlamak yerine devam etmeli insan/lar biz/ler çoğunlukla olduğumuz yerden saymaya devam ediyoruz yıllara sadece şikayet etmiş insanlar olarak kayıt ediliyoruz,,,

Teşekkürler kardeşim yine yürekten yazmışsın,,,

sıgınak

"Ateşbaz"
Sp Kullanıcı
17 Şub 2017
1,510
6,484
Sözün özü, özün sözü niteliğinde,,,,

Olduğumuz yeri kabullenip sınav vs.. Deyip aynı yerden hep sızlamak yerine devam etmeli insan/lar biz/ler çoğunlukla olduğumuz yerden saymaya devam ediyoruz yıllara sadece şikayet etmiş insanlar olarak kayıt ediliyoruz,,,

Teşekkürler kardeşim yine yürekten yazmışsın,,,
Eyvallah üstat

sıgınak

"Ateşbaz"
Sp Kullanıcı
17 Şub 2017
1,510
6,484
FB_IMG_1700330016206.jpg
Canım hiç birşey istemiyor. Bunu yazının başlangıcından da anlayabilirsin. Bütün kırıklarımdan kırğınlardan sıyrılıp eve yürümek istiyorum. Hiç bir ulaşım vasıtası beni teskin etmiyor. Yetmiyor, olmuyor..
İçimin tarifi yok. Ürkek birazdan tedirgin. Suçluluk duygusu bildin mi? Öyle işte..
Yarım kalan şarkıları tamamlamak adına sesli düşünüyorum.. tadı yok hiç birşeyin.
Canım hiç birşey istemiyor ama sana evdeki perdeleri bile anlatasım var.
Yarın pazar bilirim sevmezsin pazar günlerini. Oysa ben de çok severim pazar kahvaltılarını.
Bu kadar çok ortak yönümüz varken bile yoksun.
İçim de sessiz sinema filmi oynuyor. gülecek yerlerim ağrıyor.
Tam da böyle bir #cumaertesi

Son mesajlar