Veyl Olsun!!!

Mizgin_TuRabii

Sizi Rahatsız Etmeye Geldim....
Sp Kullanıcı
31 Ocak 2017
3,380
10,460
Mahsun bakışların ardındaki muhacir bakışlım,,, Gönlüne ve yuregine hüzün düşmüşcesine,baka kalan hayatın her dönüm noktası dediğinde gözlerine bakarak yüzüne kapılar kapatılan her çehrende yüzünde nakisla çizgiler bulmuscasina ,öyle garib sinki oturdugun yerde bile insanın içinde fırtınalar kopariyorsun ..

Veyl olsun !!!!
Veyl olsun !!!!
Veyl olsun diyorduk kendimize ,insanligimiza, muslumanligimiza Dünya hayatına öyle kapılmısizki hicreti sinemize kazıyan kutlu önderin muhacir kardeşliğini izlemekle kalmisiz..

Bi Eyyi Zenbin Kutilet? Yankilaniyordu ! Veyl olsun !!! insanligimizin yaninda, Hangi suçtan öldürüldüler diye herkes birbirinin gözüne bakıyordu, Ölseydimde gormeseydim diyordu cami Avlusundaki bir Amca !!Yanında biri daha içini dagliyordu, gözler kör, kulaklar sağır olsaydı diyor ...Iniltiler sadace icimizdeydi ,çünkü onlar medyanın diyemiyle halkın duzenin bozuyor ,insanları taciz ediyorlardı ve ülkelerine gitsin diyorlardı medyadaki Amerikan yahudi köpekleri, oysa Veyl olsun bize !biz diyemedik sizler ülkeleriniz Amerika ve ısrail e gidin onlar kardeşlerimiz...

Insanlık kısa süreli pişmanlık içinde 3 gün sonra dünyaya gelecekken öldürülen bebeği düşünürken Bizler 3 gün sonra bu olayı hatirlamayacaz...
Veyl olsun..
07.07.07
19:40
Vav..



 

Turan

Sp Kullanıcı
31 Ocak 2017
2,092
360
KORUYAMADIK SİZİ. VEYL OLSUN O ZÂLİMLERE...
Muhâcirlerin çektiği acıyı, gördükleri sokaklar dolusu kanı, kaybettikleri parçalarını, kavrulan ciğerlerini yetersiz mi gördünüz. Mazlumun, mâsumun kırık gönlünü, yarım canını yakıyorsunuz.Vatanlarından oldular, analarından babalarından oldular, mutluluklarından oldular! Uyarırım ki; Mazlumun âhı arşı alâ'yı titretir, dağları infilak eder ve neûzübillâh Allah Teâlâ' nın helâkına nedendir.









M.İMAMOĞLU
 

M Sidar

Evinâ_Dîlémın..
Sp Kullanıcı
26 Şub 2017
41
72
Ne ara bu kadar gaflete dustuk anlayamadik.
Unuttuk hayvana bile saygi gosteren ecdadi.

Unuttuk yetim sevindiren, mazlum gorunce gözyasi doken peygamberi unuttuk.
 

Son mesajlar