Ama biz mantı diye konuşmuştuk hemde birkaç pişirimlik buzluğa atmalıkAblama mantı yapalım diyorum tamam deyip halka tatlı alıyor, ablalar kapatılsın
Ama biz mantı diye konuşmuştuk hemde birkaç pişirimlik buzluğa atmalıkAblama mantı yapalım diyorum tamam deyip halka tatlı alıyor, ablalar kapatılsın
Konu muhalefet olunca@Çimen senin bukadar çabuk biriyle ikili olman şaşırttı anlaştık falan tripmi atayım ağlayımmı kıskanayımmı hiç bize böyle gelmedin de
@Yüsra Onun üzere dedim zaten, yap abla bir güzellik, yap şu mantıyı ,buzluk hüzünlü hüzünlü bize bakıyor, cevabı: halka tatlının şu masumluğuna bak, arkamızda mı ağlasın dedi, azarladı. Onun için ablalara karşıyızAma biz mantı diye konuşmuştuk hemde birkaç pişirimlik buzluğa atmalık
İnsan bir der , pelpeliği sevdim, kanım kaynadı, kavgayı borsayı bilmiyor ancak onu hallederim öğretirim , içindeki gizli ejderhasını gördüm onu çıkartmasına yardımcı olacağım , ikimizde çok sevimli, sempatik, harikulade, ayna ve duvarla konuşan, mavi ve morlu bir motorla geçtireceğim, kendisi fakir fakat gönlü zengin vs vs dediğine bak @Çimen hanımağanın: sadece muhalefet için ,kırıldım, parçalarım görünmüyorKonu muhalefet olunca
Ablalık müessesi kaldırılsın arkandayım bir mantı yapmayacaksa ne işe yarayacak@Yüsra Onun üzere dedim zaten, yap abla bir güzellik, yap şu mantıyı ,buzluk hüzünlü hüzünlü bize bakıyor, cevabı: halka tatlının şu masumluğuna bak, arkamızda mı ağlasın dedi, azarladı. Onun için ablalara karşıyız
Bütün bunları ben mi soyleyecektimİnsan bir der , pelpeliği sevdim, kanım kaynadı, kavgayı borsayı bilmiyor ancak onu hallederim öğretirim , içindeki gizli ejderhasını gördüm onu çıkartmasına yardımcı olacağım , ikimizde çok sevimli, sempatik, harikulade, ayna ve duvarla konuşan, mavi ve morlu bir motorla geçtireceğim, kendisi fakir fakat gönlü zengin vs vs dediğine bak @Çimen hanımağanın: sadece muhalefet için ,kırıldım, parçalarım görünmüyor
@Karaton u kuruculuktan istifa ettirecektik oysa, kendi düzenimizi başlattıracaktık
Hayaller bunlar @ÇimenBütün bunları ben mi soyleyecektim